Blog

# Διαβάστε τις δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας

Έξυπνη τεχνολογία ελέγχου κυκλοφορίας
  • 1 Ιουλ 2014, 7:00 μ.μ.
  • admin

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει γίνει κοινό πρόβλημα από τότε που τα αυτοκίνητα βγήκαν στους δρόμους και ο υπερπληθυσμός έπληξε τις πόλεις. Οι χειρότερες συνθήκες παρατηρούνται στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου οι άνθρωποι προσαρμόζουν την καθημερινότητά τους ανάλογα με τις πολλές ώρες που πρέπει να περνούν κολλημένοι στην κίνηση. Για τον ίδιο λόγο οι πολεοδόμοι έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη για τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και τη δημιουργία ενός έξυπνου συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας.

περισσότερα...
Δημιουργώντας την ιδανική έξυπνη πόλη
  • 1 Ιουλ 2014, 7:00 μ.μ.
  • admin

Οι έξυπνες πόλεις έχουν γίνει πραγματικότητα. Αυτές οι πόλεις χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και άλλες τεχνολογίες αιχμής για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα. Αξιοποιούν επίσης δεδομένα για να διατηρούν τις υπηρεσίες της πόλης σε λειτουργία με ταχύτητα και ακρίβεια. Τα επόμενα χρόνια ενδέχεται να αναπτυχθούν περισσότερες έξυπνες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Γίνεται πιο εύκολο από ποτέ να αναπτυχθούν αυτές οι πόλεις και να διατηρηθούν για πολύ στο μέλλον. Δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση για τη δημιουργία μιας ιδανικής έξυπνης πόλης. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά δοκιμασμένα και αληθινά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν οι προγραμματιστές έξυπνων πόλεων για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

περισσότερα...
Έξυπνες πόλεις με επίκεντρο τους πολίτες
  • 1 Ιουλ 2014, 7:00 μ.μ.
  • admin

Πέρυσι, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ ξεκινήσαμε την καμπάνια μας Έξυπνη Πόλη για Όλους με αποστολή να λύσουμε τα ζητήματα της κοινότητάς μας ακούγοντας τις ανησυχίες τους και εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων όσων αλληλεπιδρούν με την πόλη.

περισσότερα...