Λίγα λόγια για μας


"

- Tο δημοτικό κυνοκομείο Ρόδου βρίσκεται στη περιοχή Τσαΐρι . Η διαχείριση του ανήκει στο Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου ...

"

Tο δημοτικό κυνοκομείο Ρόδου βρίσκεται στη περιοχή Τσαΐρι. Η διαχείριση του ανήκει στο Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου ο οποίος προσπαθεί ν αντεπεξέλθει με την στήριξη του Δήμου, με τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων των αδέσποτων τετράποδων ,στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του.


Ανάγκες που δυστυχώς γίνονται όλο και πιο πολλές εξαιτίας των εγκαταλείψεων σκυλιών με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα . Κατασκευασμένο να φιλοξενεί 50 σκυλιά , αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 300.. Έκτος από την καθημερινή φροντίδα , περίθαλψη, σίτιση και αποπαρασίτωση των ζώων αυτών , στόχος της Φιλοζωικής Ρόδου (RAWS ) είναι η στείρωση τους , η προώθηση τους σε οικογένειες, η στείρωση αδέσποτων σκυλιών και γατιών, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών καθώς και η αντιμετώπιση περιστατικών κακοποιήσεων και η φροντίδα των κακοποιημένων ζώων. Οι πόρτες του κυνοκομείου είναι πάντα ανοιχτές για επισκέπτες και εθελοντές καθώς οι μόνιμοι κάτοικοι του διψούν για αγάπη και χάδια. Σας περιμένουμε καθημερινά 11.00 -14.00 .
Κάντε μια δωρεά χρημάτων

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό :
Αριθμός Λογαριασμού:4 8050 035
Κάτοχος Λογαριασμού: Φιλοζωική Ρόδου
Iban : GR 45 0110 4610 0000 4614 8050 035
SWIFT BIC: ETHNGRAA
ή μπορείτε να κάνετε μια on-line μεταφορά μέσω
paypal πατώντας παρακάτω

Θέλετε να προσφέρετε ;

5.00
Personal Info

Donation Total: 5.00€

Πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω;


Συγκέντρωση προμηθειών:

φαγητό, φάρμακα, παιχνίδια, κρεβάτια, είδη καθαρισμού, σπίτια για σκύλους. Την επόμενη φορά που επισκεφτείτε ένα κατάστημα για το κατοικίδιο σας, παρ'τε ένα-δυο πράγματα παραπάνω και ελάτε να τα δώσετε οι ίδιοι στους μικρούς μας φίλους. Η χαρά στα πρόσωπά τους, θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.Φιλοξενήστε ένα ζώο

Η ζωή εντός καταφυγίου μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτική για πολλά ζώα και όχι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσουν,παρά τις προσπάθειες μας. Επιπλέον, το κυνοκομείο γεμίζει γρήγορα. Η εύρεση προσωρινών κατοικιών, ενώ τα ζώα περιμένουν να υιοθετηθούν, ελευθερώνει χώρο για να βοηθήσουμε νέα ζώα που το έχουν εξίσου ανάγκη.Βόλτα με σκύλο:

Το κυνοκομείο έχει μεγάλη έλλειψη υπαλλήλων για να μπορέσει βοηθήσει στην άσκηση και την κοινωνικοποίηση των ζώων του. Αν είστε καλός/ή με τα σκυλιά, είναι ευκαιρία να περάσετε για μια ώρα, μια φορά την εβδομάδα (ή και περισσότερο!) για να πάρετε ένα από τα φιλοξενούμενα σκυλιά μας για βόλτα. Τα ψυχολογικά και φυσικά οφέλη αυτής της βόλτας είναι τεράστια για τα σκυλιά που είναι σε αναμονή.